20:18
Γεννήτριες - Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Γεννήτριες) YΑΝΜΑR και JOHN DEERE, πετρελαίου, μικρού βάρους, τριφασικά ή μονοφασικά, μικρής κατανάλωσης, αυτόματης ή χειροκίνητης λειτουργίας, ανοικτού ή κλειστού τύπου (silent canopy). Γεννήτριες αργόστροφες 1.500 RPM , ή πολύστροφες 3.000 RPM ανάλογα με τη ζήτηση και την εφαρμογή μας.

Η γκάμα των Η/Ζ (Γεννητριών) ξεκινά από τα 6 KVA έως και 2.000 ΚVA σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και εφαρμογή.

Η ΚΑΠΕΛΟΣ DIESELS A.E. διαθέτει Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητος ΙSO 9000:2008 για την σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των Η/Ζ και των πινάκων ελέγχου τους

Κάθε Η/Ζ συνοδεύεται με εγγύηση 2 χρόνια. Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών των Η/Ζ άμεσα και πανελλαδικά.

Ολα τα Η/Ζ πριν την αναχώρησή τους απο τις εγκαταστάσεις μας για τον τελικό καταναλωτή, δοκιμάζονται σε πλήρες φορτίο, στο ειδικά διαμορφωμένο TEST CENTER των εγκαταστάσεων μας για την καλή λειτουργία τους.

Κινητήρες στιβαρής κατασκευής, μεγάλης διάρκεια ζωής, με την αξιοπιστία των οίκων YANMAR και JOHN DEERE.

Η ΚΑΠΕΛΟΣ DIESELS A.E. είναι Αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, των οίκων YANMAR και JOHN DEERE.

Κάνοντας Κλίκ στα παρακάτω ενεργά κελιά, μπορείτε να εισέλθετε στην αντίστοιχη κατηγορία των Η/Ζ (Γεννητριών) που ενδιαφέρεστε: 

 Η/Ζ 1500 rpm
Hλεκτροπαραγωγά Ζεύγη(Γεννήτριες) στιβαρής κατασκευής με χαμηλό θόρυβο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλα για κύρια πηγή παραγωγής ενέργειας.
 Η/Ζ 3000 rpm
Hλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Γεννήτριες)μικρού βάρους και οικονομική τιμή. Κατάλληλα για εφεδρική χρήση. Ενδεικτικός χρόνος λειτουργίας 500 ώρες ανα έτος.