20:12

Η εταιρεία Καπέλος Diesels A.E ιδρύθηκε το έτος 1972 και εξειδικεύεται στην πώληση και υποστήριξη προϊόντων που σχετίζονται με πετρελαιοκινητήρες σε δυο τομείς, στην παραγωγή ρεύματος μέσω ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (Γεννήτριες) ανοικτού η κλειστού τύπου, αυτόματης ή χειροκίνητης λειτουργίας, πολύστροφες ή αργόστροφες, μονοφασικές ή τριφασικές και σε ναυτικούς κινητήρες.


Στο δυναμικό της εταιρείας και με στόχο την καλύτερη, αμεσότερη και αξιόπιστη υποστήριξη των συνεργατών της, η ΚD διαθέτει πανελλαδικά δικό της δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, dealer και service dealer.

Η Καπέλος Diesels Α.Ε  είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα δυο εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων παραγωγής ναυτικών και βιομηχανικών κινητήρων στο κόσμο. Αντιπροσωπεύει από το 1978 της Ιαπωνικής κατασκευής κινητήρες Yanmar και από το 1990 των Αμερικάνικης κατασκευής κινητήρες John Deere.

Στα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται με ισχείς που κυμαίνονται από 6 – 2000 ΚVA. Προσφέρονται με κινητήρες ΥanmarJohn DeereVolvo Penta
Η γκάμα των ναυτικών κινητήρων Yanmar Ιαπωνικής κατασκευής διατίθονται σε ισχείς από 9 – 900 HP ενώ οι ναυτικοί κινητήρες John Deere Αμερικάνικης κατασκευής διατίθονται σε ισχείς από 75 – 600 HP

Στα πλαίσια της διαρκούς αναζήτησης ολοκληρωμένων και βελτιωμένων προτάσεων - λύσεων για τους συνεργάτες της η KD πέτυχε να προσθέσει στo δυναμικό της, την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Έλλαδα της παγκόσμια αναγνωρισμένες και αξιόπιστες προπέλες του Αμερικανικού εργοστασίου Michigan Propellers.

Ακόμη η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001 : 2008 απο την ΤUV για την σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και τεχνική υποστήριξη των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών και των πινάκων ελέγχου τους, που αποδεικνύει την εξειδίκευση της στο αντικείμενο των Η/Ζ. 

Η Kαπέλος Diesels επενδύει στις σχέσεις της με τους πελάτες της και βασική αρχή της είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους , παρέχοντας πλήρη ενημέρωση, καθοδήγηση και άμεση υποστήριξη.

 Η εταιρεία μας πιστεύει στην υποστήριξη των προιόντων μετά την πώληση και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη δίνοντας πάντα τον καλύτερο της εαυτό.

Τα γραφεία πωλήσεων, η έκθεση προϊόντων, η τεχνική υποστήριξη, το τμήμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ, και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία όπου αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας διατίθονται στα γραφεία μας στον Πειραιά ενώ η παραγωγή της Καπελος Diesels A.E έχει μεταφερθεί στις νέες της βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής.