Συντήρηση
Συντήρηση

 

Κάθε κινητήρας χρήζει συντήρησης, είτε τίθεται σε λειτουργία συχνά είτε λιγότερο. Με την συντήρηση:

1. Είμαστε σίγουροι ότι ο κινητήρας είναι έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία,
2. Διατηρείται η μακροζωία του κινητήρα,
3. Μπορεί να προβλεφθεί έγκαιρα αλλά και να αντιμετωπιστεί πιθανή φθορά ή βλάβη,
4. Διατηρώντας ιστορικό συντήρησης, ελέγχεται η καλή λειτουργία του κινητήρα,

Ένας κινητήρας που συντηρείται έχει σίγουρα μικρότερες φθορές και πιθανά μέρη αντικατάστασης, από έναν κινητήρα που είναι σε ακινησία ή και με πολύωρη λειτουργία, αλλά στερείται συντήρησης για χρόνια. Η εφαρμογή, η χρήση, η ακινησία, οι μεταβολές θερμοκρασίας, είναι παράγοντες που επιβαρύνουν τον κινητήρα σας.

H εταιρεία μας παρέχει συντήρηση και εξασφαλίζει την τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα μας. Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη και μετά την πώληση.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας ακολουθεί μια πορεία συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης, ώστε να είναι έτοιμο και τεχνικά καταρτισμένο, φροντίζοντας για το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα, ώστε ο κινητήρας να παραμένει αξιόπιστος και λειτουργικός.

Στο δυναμικό της εταιρείας εντάσσεται το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών – μηχανικών πανελλαδικά, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας για τα προϊόντα μας.

Σκεπτόμενοι ως πελάτες, ζητάμε την υποστήριξη, σκεπτόμενοι ως επιχείρηση, οφείλουμε να την παρέχουμε.

Από το site μας στην σελίδα ”Επικοινωνία”, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το αντίστοιχο τμήμα ανάλογα με το αίτημα σας και το προϊόν σας ώστε να σας δώσουμε προσφορά .

Η στείλτε μας ένα αίτημα προσφοράς συντήρησης στο Εmail: [email protected] .