Ανταλλακτικά
Ανταλλακτικά

 

Kάθε κινητήρας, θα χρειαστεί ανταλλακτικά, με συχνή ή λιγότερο συχνή λειτουργία, καθώς και σε περιπτώσεις επισκευής ή φθοράς.

Τα κατάλληλα, γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά της αντιπροσωπείας προσφέρουν:

1. Εμπιστοσύνη ότι ο κινητήρας μας είναι έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία,
2. Αξιοπιστία και μακροζωία του κινητήρα,
3. Έγκαιρη πρόβλεψη και αντιμετώπιση πιθανής φθοράς ή βλάβης,
4. Έλεγχος καλής λειτουργίας και τελικώς
5. Μείωση χρημάτων.

Κινητήρας που συντηρείται με τα γνήσια και κατάλληλα ανταλλακτικά φέρει μικρότερες φθορές και πιθανά μέρη αντικατάστασης, από έναν κινητήρα που φέρει μη γνήσια ανταλλακτικά, ο οποίος είναι σε ακινησία ή ακόμα και με πολύωρη λειτουργία, αλλά χωρίς συντήρηση για χρόνια.
Η εφαρμογή, η χρήση, η ακινησία, οι μεταβολές θερμοκρασίας, είναι παράγοντες που επιβαρύνουν τον κινητήρα σας και τελικά οδηγούν σε ανταλλακτικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει τα γνήσια, επώνυμα ανταλλακτικά των εργοστασίων, πάντα σε stock και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέγοντας γνήσια ανταλλακτικά είστε σίγουροι για την επιλογή και την καταλληλόλητα τους στον κινητήρας σας. Εμπιστευτείτε το γνήσιο και κάντε οικονομία.

Χρησιμοποιώντας μη γνήσια ανταλλακτικά, τα οποία είναι ακατάλληλα για τον κινητήρα σας, είναι δυνατό να προκληθούν βλάβες και δυσλειτουργίες κατά την λειτουργία του σε σύντομο χρόνο, καθιστώντας αναγκαία πλέον την χρήση των γνήσιων.

Από το site μας στην σελίδα ”Επικοινωνία”, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το αντίστοιχο τμήμα ανταλλακτικών μας ανάλογα με το αίτημα σας και το προϊόν σας ώστε να σας δώσουμε προσφορά και διαθεσιμότητα σε πολύ καλές τιμές.  ή στείλτε την ζήτηση σας απευθείας στο Εmail: [email protected] .

Αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται άμεσα και Πανελλαδικά.

Υπενθυμίζουμε, για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την επικοινωνία με το τμήμα ανταλλακτικών μας να έχετε πάντα διαθέσιμο, το μοντέλο και το αριθμό πλαισίου του κινητήρα σας (Τύπο κινητήρα και αριθμό).Τα στοιχεία αυτά Θα τα βρείτε επάνω στα Ταμπελάκια ανάλογα το προϊόν. (π.χ. Κινητήρων/ποδιών/ρεβερσών ή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών).