Η Ελληνική εταιρεία ΚΑΠΕΛΟΣ DΙESELS A.E  , ιδρύθηκε το 1972 και συνεχίζει αδιάκοπα την λειτουργία της μέχρι και σήμερα, εξελίσσεται και ακολουθεί την εποχή της. Αντικείμενο μας είναι η πώληση και η υποστήριξη προϊόντων που σχετίζονται με πετρελαιοκινητήρες.

Tα βασικά προϊόντα μας αφορούν:

1. Ναυτικούς κινητήρες πρόωσης (Mηχανές Θαλάσσης) Εσωλέμβιες και Έσω – Έξω του Παγκόσμια αναγνωρισμένου εργοστασίου YANMAR.
Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του εργοστασίου YANMAR.

2. Στην παραγωγή ρεύματος μέσω Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Γεννήτριες):
Α. Βιομηχανικού τύπου – ξηράς (Industrial),
Β. Ναυτικού τύπου (Marine)

Στα πλαίσια της αναζήτησης ακόμα πιο ολοκληρωμένων προτάσεων για τα προϊόντα μας, έχουμε προσθέσει κατάλογο με παρελκόμενο εξοπλισμό σε προϊόντα εγκατάστασης ή αξεσουάρ, ανάλογα με το είδος, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λειτουργίας, αξιοπιστίας και απόδοσης συνολικά.

Στο δυναμικό της εταιρείας εντάσσεται το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών (Authorize Service Dealer) πανελλαδικά με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας για τα προϊόντα μας.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001 : 2015 και  ISO 14001 : 2015 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης,
αποδεικνύοντας πως οι αρχές μας, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλού επιπέδου.

Η KΑΠΕΛΟΣ DIESELS AE επενδύει στις σχέσεις με τους πελάτες της.

Βασική μας αρχή είναι η κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας μέσω των προϊόντων, της γνώσης και της εμπειρίας μας , παρέχοντας πλήρη ενημέρωση, καθοδήγηση και άμεση υποστήριξη πανελλαδικά.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει τα προϊόντα της και μετά την πώληση, για αυτό και βρίσκεται δίπλα στον πελάτη δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας.