Υδατοπαγίδες WAX

Προ - φίλτραΠετρελαίου

H εταιρεία μας προσφέρει προ-φίλτρα, υδατοπαγίδες Πετρελαίου για την γρήγορη αντιμετώπιση πιθανών βλαβών που σχετίζονται με το πετρέλαιο – καύσιμο.

Οι υδατοπαγίδες ταιριάζουν σε οποιονδήποτε τύπο και ιπποδύναμης κινητήρα σας ανάλογα με την παροχή καυσίμου για αυτό και υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη. WAX500 , WAX900, WAX1000

H διαπερατότητα του φίλτρου είναι 30 micro.

H Υδατοπαγίδα φέρει εσωτερικά χάρτινο φίλτρο που συγκρατεί ακαθαρσίες και υπολείμματα καυσίμου, μυκητολάσπη, ή πιθανή αλλοίωση του καυσίμου απο νερό κ.α. με την γυάλινη επιφάνεια στο κάτω μέρος της, μας επιτρέπει να βλέπουμε την κατάσταση του πετρελαίου και την ποιότητα του πριν αυτό φτάσει στο κυρίως φίλτρο του κινητήρα μας. Έτσι ουσιαστικά, προλαβαίνουμε τυχόν βλάβες ή δυσλειτουργίες που ενδέχεται να προκληθούν.

Το εσωτερικό χάρτινο φίλτρο αντικαθίσταται πολύ εύκολα, με τα παρακάτω βήματα: ξεβιδώνοντας το άνω μέρος (Καπάκι) απο την λαβή, τραβάμε το φίλτρο έξω, καθαρίζουμε περιμετρικά εάν υπάρχουν
υπολείμματα, τοποθετούμε το νέο φίλτρο μέσα και βιδώνουμε το καπάκι.

Το αρχικό σετ με την αγορά σας, περιλαμβάνει, Το σώμα το Υδατοπαγίδας, περιέχει ήδη ένα καινούριο φίλτρο μέσα καθώς και τα δυο ρακόρ, (Εισόδου – Εξόδου) για να συνδεθεί απευθείας στην γραμμή τροφοδοσίας σας απο την δεξαμενή προς τον κινητήρα σας.

*Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε διαθέσιμα στο τμήμα ανταλλακτικών μας.