Χημικά Πετρελαίου

Χημικά καυσίμουΒελτιωτικά, Σταθεροποιητικά, Αποτροπή Μυκητολάσπης

Στους πετρελαιοκινητήρες γίνεται ολοένα και πιο συχνό, το φαινόμενο αλλοίωσης του καυσίμου. (Δημιουργία Μυκητολάσπης)
Στο πολυκαιρισμένο ή στάσιμο πετρέλαιο, σύντομα θα δημιουργηθεί το φαινόμενο της μυκητολάσπτης, η οποία δημιουργείται και προχωρά απο την δεξαμενή, μέσω των σωλήνων παροχής καυσίμου και εισχωρεί στα μπεκ, στην αντλία πετρελαίου και γενικότερα σε όλο το σύστημα καύσης, με αποτέλεσμα είτε να κολλήσουν, είτε να υπάρχει δυσκολία εκκίνησης, είτε ο κινητήρας να μην λειτουργεί σωστά, (Να γίνονται βυθίσεις, να παρατηρούμε έντονο μαύρο καπνό κ.α.) ακόμα και να μην εκκινεί καθόλου.

Συνιστούμε σε κάθε γέμισμα να προστίθενται τα βελτιωτικά στην δεξαμενή (ΒΙΟPET και PACKET). Το ισχυρό υγρό-διασκορπιστής (BIOSOLVE) χρησιμοποιείται για εσωτερικό καθαρισμό της αντλίας πετρελαίου και του συστήματος καύσης. ΒΙΟSOLVE συνιστάται για χρήση μόνον από έμπειρο μηχανικό ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο καθώς επιφέρει ειδική προετοιμασία και διαδικασία.

PACKET:
Υψηλής τεχνολογίας πακέτο για βελτίωση όλων των τύπων πετρελαίου με άριστη εφαρμογή τόσο σε μηχανές ID (άμεσης έγχυσης) όσο και IDI (έμμεσης έγχυσης) μηχανές. Περιέχει: Αντιαφριστικό / Σταθεροποιητή, βελτιωτή καυσίμου / Αποτρεπτικό – προστατευτικό από επικαθίσεις / Αντιοξειδωτικούς και αντιδιαβρωτικούς αναστολείς / Άριστο διασπορέα νερού / Ενεργοποιητές τέλειας καύσης-βελτίωσης απόδοσης Προσφέρει : Σχεδόν μηδενικό αφρισμό / Καθαρές δεξαμενές και ντεπόζιτα /Καθαρά μπέκ από επικαθήσεις / Βέλτιστη απόδοση-εξαιρετική εκκίνηση-μείωση κατανάλωσης

BIOPET:
Biopet μυκητοκτόνο πρόσθετο για επιμολυσμένο πετρέλαιο Το Biopet είναι υγρό μυκητοκτόνο πρόσθετο με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον όλων των μικροοργανισμών που συναντώνται στο πετρέλαιο, ενώ δεν επηρεάζει τις ιδιότητες του πετρελαίου και την συμπεριφορά καύσης. Το Biopet εμποδίζει την αποδόμηση του πετρελαίου από τους μικροοργανισμούς και την επακόλουθη διάβρωση δεξαμενών και δημιουργία αποικιών που βουλώνουν τα φίλτρα. Που χρησιμοποιείται το Biopet? – στο πετρέλαιο καύσης – στο biodiesel. Έχει άμεσο αποτέλεσμα – Ξεμπλοκάρει τα φραγμένα από βιολάσπη φίλτρα μηχανών – Εξουδετερώνει και ελέγχει την μικροβιακή επιμόλυνση – Είναι κατάλληλο για όλες τις μηχανές diesel.

BIOSOLVE:
Το προϊόν περιέχει σταθεροποιητές και διασκορπιστές σε ένα ενιαίο πακέτο βελτίωσης ποιότητας του bio-diesel. Ενισχύει σημαντικά την αποθηκευτική σταθερότητα τόσο του bio-diesel B100 (FAME) όσο και των προσμίξεων του με ορυκτό diesel. Οι προηγμένης τεχνολογίας διασκορπιστές που περιέχουν, δρουν διαλυτικά στο Gel που συγκρατεί ομογενοποιημένη την μηκυτολάσπη. Το gel που παράγουν οι μύκητες των πετρελαίων (που με την παρουσία bio-diesel αυξάνονται αλματωδώς), χάνει την συγκολλητική του ουσία στην ισχυρή παρουσία τους προϊόντος και αυτοδιαλύεται, αποτρέποντας έτσι το μπλοκάρισμα των φίλτρων και αγωγών. Ταυτόχρονα παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.

Για την αντιμετώπιση του φαινομένου μυκητολάσπης η εταιρεία μας προσφέρει πάντα σε stock και σε ανταγωνιστική τιμές τα εξαιρετικής απόδοσης Βελτιωτικών χημικών πετρελαίου της Ελληνικής εταιρείας ΒΟΥΛΗΣ.

*Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Τιμή PACKET, μια  Συσκευασία 1lt: 20 Ευρώ συν ΦΠΑ

Τιμή PET, μια Συσκευασία 250ml: 5 Eυρώ συν ΦΠΑ

Τιμή ΒΙΟSOLVE, μια  Συσκευασία 250ml: 6 Ευρώ  συν ΦΠΑ

Τα προϊόντα θα τα βρείτε διαθέσιμα στο τμήμα ανταλλακτικών μας, για άμεση αποστολή.

Απευθείας επικοινωνία με το τμήμα ανταλλακτικών μας, μέσω Εmail: [email protected]    , τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 4178657 (Ζητάτε το τμήμα ανταλλακτικών), μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site μας (Επιλέγετε το αντίστοιχο τμήμα), με Fax. στο 210 4137431 .